Daily departures from GREECE (Corfu) to ALBANIA (Saranda) only in 35 minutes

  Udhëtim mes dy vendeve në vetëm 35 minuta

  Oferte Speciale

  MBi 10% ulje për grupet

  Rezervo në kohë dhe ruaje

  Udhëtimi komod me linjën Ionian Seaways

  Oferte Speciale

  Private charters from Corfu to Saranda

  Anije trasporti për jahtet dhe ekuipazhin

  Korfuzi dhe Uliksi … 3200 vite mikëpritjeje!

  Oferte Speciale

  MBi 10% ulje për grupet

  Rezervo në kohë dhe ruaje

  Udhëtime në të shkuarën

  Oferte Speciale

  Private charters from Corfu to Saranda

  Anije trasporti për jahtet dhe ekuipazhin

  Një verë, dy destinacione

  Oferte Speciale

  Corfu - Himare & Himare - Corfu

  Shërbim i ri 2017

  Zbulo bukuritë e Shqipërisë

  Oferte Speciale

  MBi 10% ulje për grupet

  Rezervo në kohë dhe ruaje

  Vetëm një hap larg plazheve të mrekullueshme

  Oferte Speciale

  MBi 10% ulje për grupet

  Rezervo në kohë dhe ruaje

Mirësevini në

Ionian Seaways ofron udhëtim të përditshëm nga ishulli grek i Korfuzit drejt Sarandës, në Shqipëri si dhe organizimin e tureve turistike
Me kënaqëi Ju mirëpresim në bordin e anijeve tona për një udhëtim të këndshëm.

FLOTA JONË

Ionian Seaways ka në dispoziocion një flotë me 3 tipe anijesh udhëtimi, midis Korfuzit (Greqi) dhe Sarandës (Shqipëri). Flota ka në përbërjen e saj tre Delfinë Fluturues (Anije Super Fast),2 tregete dhe një anije pasagjerësh. Anijet tona dhe eksperienca 50-vjeçare garanatojnë një shërbim të cilësisë së lartë, komoditet dhe siguri të plotë, në respekt të ambinetit dhe klientëve tanë.

SHIKONI FLOTËN E PLOTË