Lajme

ZBULONI VENDET MË TË BUKURA NË QYTETIN E VJETËR TË KORFUZIT GJATË KOHËS QË SHËTISNI NË TË.

Kur ishte nën pushtetin e Venedikasve,Francezëve dhe Britanikëve, kultura e Korfuzit u ndikua shumë prej tyre. Për shkak të këtij fakti, atje u hap Universiteti i Parë Grek, Orkestra Filarmonike e Parë dhe Shkolla e Parë e Arteve të Bukura. Qyteti i Vjetër i Korfuzit…

Lexo më shumë

UDHËTIMI I PARË NË QYTETIN E SARANDËS,SHQIPËRI

Saranda apo Sarandë është një qytet bregdetar në jug të Shqipërisë shumë afër ishullit grek të Korfuzit. Pikërisht  14 km në lindje të skajit të veriut të ishullit. Për aq  kohë sa  keni zgjedhur Sarandën për pushimet tuaja të verës, ka disa mënyra për të…

Lexo më shumë