SI TË REZEVONI

01

REZERVIM & PAGESA ONLINE

Ju mund të paguani biletën online

Book Now

Rezervimi dhe pagesa online mund të bëhen nga 90 ditë para ditës së udhëtimit deri 24 orë para nisjes.

KURESNI PARA DHE KOHË. Me biletën tuaj të printuar mund të shkoni direkt në terminalin ndërkombëtar të pasagjerëve. Nuk është
e nevojshme për të raportuar në agjencitë e portit qendror për kontroll.

Rezervoni më herët dhe përfitoni ulje çmimi me 10% nga vlera normale.
Numri i celularit dhe adersa elektonike janë të domosdoshme në rast ndryshimi të itenerarit.

02

REZERVIME ONLINE

Rezervoni online dhe paguani në biletarinë e portit. (Zyrat Qendrore të Biletave)

REZERVO TANI

Ju mund të rezervoni online 120 ditë nga parashikimi i udhëtimit deri në 24 orë para nisjes.
Pasi rezervoni online ju do të merrni një përgjigje pozitive ose negative mbi rezervimin e bërë.
Është 100% e sigurtë që ju mund të gjeni bileta për të gjithë iteneraret tona deri 10 ditë nga dita që ju dëshironi të udhëtoni.
Ju mund të paguani biletën deri në 1:30 minuta para nisjes në biletarinë e porit në zyrat e kompanisë tonë të udhëtimit,
në portin e Korfuzit ose të Sarandës.
Numri i celularit dhe adersa elektonike janë të domosdoshme në rast ndryshimi të itenerarit.

03

REZERVIME TELEFONIKE

Ju mund të rezervoni telefonikisht dhe mund t'i merrni ato në biletarinë e portit të Ri të Korfuzit ose të Sarandës, deri në 1 orë para nisjes.

TELEFONONI TANI

Është 100% e sigurtë që ju mund të gjeni bileta për të gjithë iteneraret tona deri 10 ditë nga dita që ju dëshironi të udhëtoni.

Numri i celularit dhe adersa elektonike janë të domosdoshme në rast ndryshimi të itenerarit.

04

NË PORT

Rezervimet dhe prenotimet mund të bëhen edhe përmes zyrës sonë qendrore të biletave në port.

KONTAKT

PORTI KORFUZIT, GREQI
Ionian Seaways-Finikas Lines
Ethn. Antisaseos 4, New Port
T. +(30) 2661038690-31649-25155
f.+(30)2661038787-26555

PORTI SARANDËS, SHQIPËRI
Finikas Lines
Lagjia Nr. Rruga Mitat Hoxha, Prane Portit
T. _ (35) 585226057
F. +(35)5852257

Ionian Seaways
Lagjia Nr. 4 Rruga Mitat Hoxha Prane Portit
T. +(35)585226712

Cmimet

ADULTS CHILDREN INFANT CARS CARAVAN BUSES MOTOR BIKE
Oneway Return Oneway Return Oneway Return Oneway Return Oneway Return Oneway Return Oneway Return
Corfu-Saranda-Corfu
High Season
01/07/2019 - 10/09/2019
23.8 47.6 13 26 4 5 42 84 80 160 100 200 10 20
Low Season
01/01/2019 - 30/06/2019
11/09/2019 - 31/12/2019
19 38 9 18 4 5 42 84 80 160 100 200 10 20
Corfu-Himare-Corfu
High Season
01/07/2019 - 10/09/2019
39 78 20 40 4 5
Low Season
01/01/2019 - 30/06/2019
11/09/2019 - 31/12/2019

Oferta Speciale për grupet

Group fares can be requested through the company. A group consists of minimum 16 passengers.

Çmimet për grupet kërkohen nëpërmjet kompanisë. Grupi duhët të përbëhet minimumi nga 16 pasagjerë.

Pasagjerëve ju lejohen bagazhe pa pagesë deri në 25 kg. dhe deri në 0.25 m3.

Çmimet referohen në euro dhe bazuar mbi një person.

Çmimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim. Ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi për gabimet në listën e çmimeve.

Tarifat përfshijnë kalimin e detit, taksat e portit dhe tarifat.

Vendet janë pa numra.

Agjencite Qendrore

Corfu Port, Greece

Corfu Port, Greece

Ionian Seaways
Ethn. Antistaseos 4, New Port
T. +(30) 26610 38690 – 31649 – 25155
F. +(30) 26610 38787 – 26555

Hartat Ne PDF

Saranda Port, Albania

SARANDA PORT, ALBANIA
Finikas Lines - Ionian Seaways 1 (Head Office)
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha Prane Portit
T. +(35) 5852 26057
F. +(35) 5852 25117

SARANDA PORT, ALBANIA
Finikas Lines - Ionian Seaways 2
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Prane Portit
T. +(35) 5852 26712

Informacione Per Hyrjen

Kur paguani online

Me biletën e printuar, ju mund të shkoni direkt në terminalin ndërkombëtar të pasagjerëve.

Nuk është e nevojshme për të bërë check in në agjencinë e portit.

Pasagjerët janë të lutur të kalojnë direkt në terminalin ndërkombëtar të pasagjerëve,të paktën 1 orë para nisjes së planifikuar.

Pasagjerët me autovetura jënë të lutur gjithashtu të kalojnë direkt në terminalin ndërkombëtar, të pasagjerëve të paktën një 1 orë para nisjes së planifkuar për kontrollin doganor.

Të gjithë pasagjerët duhet të a) paraqesin biletat oficerit të sigurisë në
terminalin e imbarkimit, b) të paraqesin një pasaportë ose kartë identiteti të vlefshme në zyrat e kontrollit të pasaprotave, c) të kryejnë kontrollin doganor.

Gjatë imbarkimit duhet të tregoni biletën tuaj.

Imbarkimi fillon 1 orë para nisjes së programuar.

Ju lutemi të keni parasysh se imbarkimi mbyllet 30 minuta para orës së nisjes së programuar.

Kur i prisni biletat në port

Ju mund të prisni biletën jo më vonë se 1 orë nga nisja, në zyrat e kopmanisë në port.

Pasagjerët janë të lutur të kalojnë direkt në terminalin ndërkombëtar të pasagjerëve,të paktën 1 orë para nisjes së planifikuar.

Pasagjerët me autovetura jënë të lutur gjithashtu të kalojnë direkt në terminalin ndërkombëtar, të pasagjerëve të paktën një 1 orë para nisjes së planifkuar për kontrollin doganor.

Të gjithë pasagjerët duhet të: a) të paraqesin biletat oficerit të sigurisë në terminalin e imbarkimit, b) të paraqesin një pasaportë ose kartë identiteti të vlefshme në zyrat e kontrollit të pasaprotave, c) të kryejnë kontrollin doganor.

Gjatë imbarkimit duhet të tregoni biletën tuaj.

Imbarkimi fillon 1 orë para nisjes së programuar.

Ju lutemi të keni parasysh se imbarkimi mbyllet 30 minuta para orës së nisjes së programuar.