Tours

EKSKURSION NË KORFUZ

Kaloni një ditë, duke shijur vendet më të bukura të Korfuzit – një nga ishujt më të bukur të Greqisë

Lexo më shumë

EKSKURSION NË SHQIPËRI

Ture turusitike të organizuara në vendet më joshëse të Shqipërisë, për të përjetuar diçka përtej të përditshmes

Lexo më shumë

KROÇERA DITORE

Kroçera ditore nga ishulli i Korfuzit

Një udhëtim në historinë, kulturën dhe bukuritë natyrore të Detit Jon.

Lexo më shumë